LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 300 LEI

In calitate de unic proprietar si administrator al site-ului www.creatoruldeviseboutique.ro, CREATORULDEVISE DANIELLEARTE SRL se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost colectate – efectuarea comenzilor si comunicarea comerciala privind activitatea desfasurata prin intermediul site-ului.

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastra si numai daca sunt furnizate voluntar. Aceste date sunt necesare pentru realizarea activitatii comerciale: facturare, livrare, service.

Prelucrarea datelor pe www.creatoruldeviseboutique.ro

Din motive tehnice, de fiecare data cand browser-ul dumneavoastra de Internet acceseaza site-ul nostru, acesta va trimite automat informatii catre serverul nostru – date care sunt inregistrate in fisierele-jurnal. Noi pastram cateva dintre aceste informatii in fisiere-jurnal (log-uri), cum ar fi: data accesului, ora accesului, URL-ul partii care initiaza conexiunea, fisierele accesate, volumul de date transferate, tipul si versiunea de browser, distemul de operare, adresa IP.

Datele inregistrate in fisierele jurnal nu includ date cu caracter personal. Ca regula generala, folosim aceste date pentru a remedia erorile in functionarea site-ului nostru sau pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Aceste date inregistrate in fisierele jurnal sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Uneori este necesar sa culegem informatii personale suplimentare, precum si date inregistrate in fisierele jurnal, pentru a remedia erorile sau pentru a pastra dovezile legate de incidentele de securitate. In aceste cazuri, avem permisiunea de a prelucra datele inregistrate in fisierele jurnal potrivit legii (articolul 6(1f) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aceste date vor fi sterse dupa ce eroarea a fost remediata sau incidentul de securitate a fost complet clarificat, sau daca scopul initial al prelucrarii nu mai exista din cauza altor factori. In cazul unui incident de securitate, vom transmite datele inregistrate in fisierele jurnal catre autoritatile de ancheta de la caz la caz, in masura in care este permis. Pastram intotdeauna datele inregistrate in fisierele jurnal separat de alte date colectate in legatura cu utilizarea site-ului nostru.

Date inregistrate pentru contul de client

Va puteti crea un cont de client pe www.creatoruldeviseboutique.ro. In cadrul procesului de inregistrare, culegem si prelucram urmatoarele detalii:

Detalii obligatorii:

– Numele si prenumele

– Numarul de telefon

– Adresa de email

– Parola

Detalii optionale:

– Adresa postala completa

– Consimtamant privind primirea de buletine informative (newsletter)

Avem permisiunea sa prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal cu scopul de a furniza servicii personalizate, conform legii (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679).

Va vom furniza informatii in legatura cu datele pe care le detinem despre dumneavoastra, la cerere. De asemenea, vom fi mereu dispusi sa corectam informatiile gresite sau sa stergem informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra, la cerere, cu conditia ca stergerea informatiilor respective sa nu fie interzisa conform termenilor obligatiei noastre legale de a pastra anumite informatii. Pentru a ne adresa o astfel de solicitare, va rugam sa folositi informatiile de contact furnizate la sfarsitul acestor Informatii privind Protectia Datelor.

Prelucrarea datelor minorilor

Va punem in vedere in mod expres ca toate prelucrarile de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au implinit varsta de 18 ani. Utilizarea sistemelor si a instrumentelor, precum si a rezultatelor prelucrarii datelor utilizatorilor care nu au aceasta varsta minima este interzisa fara acordul parintilor/tutorilor. In cazul in care are totusi loc o prelucrare a datelor cu caracter personal, vom sista prelucrarea acestor date in cel mai scurt timp posibil de la luarea la cunostinta a acestui fapt.

Newsletter

Site-ul nostru ofera optiunea de abonare la newsletterul nostru. Folosim un sistem de abonare de tip double opt-in (cu doi pasi de confirmare a abonarii, pentru a verifica daca detinatorul unei adrese de email s-a inregistrat efectiv in vederea primirii newsletterului. Abonarea la newsletter se face numai daca detinatorul adresei de email confirma in mod expres activarea facand click pe link-ul din emailul de confirmare. In cazul in care va abonati pentru a primi newsletterul nostru si, prin urmare, sunteti de acord cu trimiterea acestuia catre dumneavoastra, detaliile dumneavoastra vor fi folosite doar pentru a va trimite buletinul informativ. Avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra in acest context, pe baza consimtamantului dumneavoastra (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aveti posibilitatea de a va retrage consimtamantul in orice moment. Link-ul corespunzator este inclus in fiecare newsletter pe care vi-l trimitem.

Drepturile utilizatorilor

1. Dreptul dumneavoastra de a fi informat in legatura cu datele dumneavoastra

Va putem pune la dispozitie informatii in legatura cu datele pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra, la cerere.

2. Dreptul dumneavoastra de a corecta si completa datele dumneavoastra

Vom corecta informatiile gresite in legatura cu dumneavoastra, in cazul in care ne notificati acest lucru. Vom completa datele incomplete, in cazul in care ne notificati acest lucru, cu conditia ca aceste date sa fie necesare pentru scopul propus al prelucrarii datelor dumneavoastra.

3. Dreptul dumneavoastra de sterge datele dumneavoastra

Vom sterge informatiile pe care le pastram in legatura cu dumneavoastra, la cerere. Cu toate acestea, anumite date vor fi sterse numai dupa trecerea unei perioade de pastrare prestabilite, de exemplu pentru ca avem obligatia de a pastra datele in conformitate cu prevederile legale, in unele cazuri, sau pentru ca avem nevoie de aceste date pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra.

4. Dreptul dumneavoastra de a va retrage consimtamantul

Va puteti retrage consimtamantul acordat in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamantului dumneavoastra.

5. Dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra

Va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6(1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct nu constituie un motiv imperios si legitim.

6. Dreptul dumneavoastra la portabilitatea datelor

La solicitarea dumneavoastra, va putem pune la dispozitie anumite informatii intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

7. Dreptul dumneavoastra de a va adresa unei autoritati de reglementare

Puteti face o contestatie privind protectia datelor la o autoritate pentru protectia datelor. In acest scop, adresati-va autoritatii pentru protectia datelor avand competenta asupra domiciliului dumneavoastra sau autoritatii pentru protectia datelor sub a carei competenta ne aflam (indicata mai jos).

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

Date de contact

Denumirea companiei: CREATORULDEVISE DANIELLEARTE SRL

Adresa Sediului Social: Str. Stirbei Voda 94, Sector 1, Parter, Interfon 1

Telefon: 0728-888-103

E-mail: contact@creatoruldeviseboutique.ro

Versiune actualizata la 25 Aprilie, 2023.

Solicita un apel

0728-888-103

contact@creatoruldeviseboutique.ro

Program de lucru:

In zilele lucratoare:

Sambata:

Duminica:

de la 9:00 la 17:00

de la 9:00 la 14:00

inchis

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: